Agenda voor 10/2020

 • 24 september tot 13 november
  Golden Tulip
  Breda
  Nederland

  De vervolgtraining schematherapie is een verdieping van de basistraining. Het belangrijkste is het je eigen maken van de technieken en het hanteren van complexere situaties. Begrenzing, de empathische confrontatie en experiëntiële technieken komen aan bod. Het doel is dat je leert om jezelf in te zetten als instrument in de therapeutische relatie, doordat je ervaart wat een cliënt oproept als deze in een bepaalde modus zit.

 • 9 oktober
  Green Village Nieuwegein
  Nieuwegein
  Nederland

  Dialectische gedragstherapie (DGT), schematherapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Mentalization-Based Treatment (MBT) zijn maar enkele therapievormen die de afgelopen jaren een opmars hebben gemaakt bij de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen als borderline en depressie. Met deze technieken kan de behandelaar mensen helpen los te komen van gedragspatronen waar zij last van hebben, ze helpen om hun relaties te verbeteren (waaronder die met henzelf) en beter omgaan met negatieve ervaringen in het leven.

 • 22 oktober tot 24 oktober
  de Zalen van Zeven
  Utrecht
  Nederland

  Deze training is VOL, mocht u interesse hebben in meer informatie, kunt u altijd contact opnemen met Nina van Bunningen

 • 30 oktober
  Van der Valk Hotel Utrecht
  Utrecht
  Nederland

  Traumatische gebeurtenissen hebben impact op de ontwikkeling en coping strategieën van cliënten. Tijdens dit congres leert u welke verwerkingstechnieken voor trauma er zijn en welke u het beste toe kunt passen in specifieke situaties.