Deelnemers gezocht voor PICTURES-onderzoek

Voor een onderzoek naar het herstel in behandelingen van persoonlijkheidsproblematiek zijn onderzoekers van Arkin op zoek naar cliënten die al geruime tijd in behandeling zijn voor een persoonlijkheidsstoornis en hun familieleden, partners en/of goede vrienden.

Het doel van het onderzoek is om te leren van de ervaringen van cliënten, naasten, en behandelaren als het gaat om herstel en behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Het onderzoek bestaat uit twee fasen: 1) een groepsgesprek met cliënten of een apart groepsgesprek met naasten (locatie Amsterdam), en 2) een individuele opdracht waarin u aangeeft welke antwoorden uit het groepsgesprek u het meest belangrijk vindt.

Bent u 18 jaar of ouder, al geruime tijd in behandeling voor een persoonlijkheidsstoornis, zit u in de afrondingsfase of bent u net klaar met uw behandeling? Dan komt u in aanmerking om deel te nemen aan dit onderzoek. Ook uw familieleden, partners en/of goede vrienden zijn van harte welkom om deel te nemen. U ontvangt een bol.com bon van €20 na deelname aan beide fasen van het onderzoek en u kunt uw reiskosten van en naar Amsterdam declareren.

Voor vragen over het onderzoek en om u aan te melden kunt u contact opnemen met Hannah van den Eshof en Kim de Bruijn via pictures@npsai.nl