Depressie Vereniging zoekt gespreksleiders

Als je een depressie hebt, helpt het om te praten met lotgenoten. Dat heeft een simpele reden: zij weten wat je doormaakt en begrijpen het dus ook echt.

Om die reden organiseert de Depressie Vereniging meer dan 75 supportgroepen in heel Nederland. Iedereen die aan zo’n groep meedoet weet hoe het is om een depressie te hebben, ook de gespreksbegeleiders. Zij zetten hun eigen ervaringen in om anderen iets van onschatbare waarde te bieden: herkenning en begrip.
 
De Depressie Vereniging is trots dat er al ruim 75 supportgroepen lopen, maar ze hebben er meer nodig. De Depressie Vereniging is daarom hard op zoek naar extra gespreksbegeleiders. 
 

“Er is altijd wel eentje die zegt: ‘Oh ja, dat herken ik ook'"

“Bij ons wordt geregeld ook heel hard gelachen”

 

Jouw ervaringen zijn waardevol. Als je een depressie hebt, helpt het om te praten met mensen die herkennen wat je meemaakt. Daarom zoekt de Depressie Vereniging voor hun supportgroepen ervaringsdeskundige gespreksbegeleiders. Wil jij jouw ervaringen inzetten om anderen te steunen? Ga dan naar https://depressievereniging.nl/word-gespreksleider en meld je aan!