Agenda

 • 24 september tot 13 november

  Vervolgtraining schematherapie

  Golden Tulip, Breda, Nederland

  De vervolgtraining schematherapie is een verdieping van de basistraining. Het belangrijkste is het je eigen maken van de technieken en het hanteren van complexere situaties. Begrenzing, de empathische confrontatie en experiëntiële technieken komen aan bod. Het doel is dat je leert om jezelf in te zetten als instrument in de therapeutische relatie, doordat je ervaart wat een cliënt oproept als deze in een bepaalde modus zit.

 • 26 november

  Congres Emotieregulatie

  Van der Valk Utrecht, Utrecht, Nederland

  Veel behandelaars passen emotieregulatie toe als methodiek binnen een behandeling van angstproblemen, depressieve klachten, eetstoornissen, agressieregulatie of bij persoonlijkheidsstoornissen. Ze doen dat wanneer het aangewezen is. Echter, zonder een duidelijk therapieplan, zonder duidelijk protocol en zonder een goede wetenschappelijke rationale.

 • 10 december

  VERS training

  Trimbos-instituut, Utrecht, Nederland

  Bent u geïnteresseerd in het geven van de VERS training? Bent u hulpverlener met minimaal een hbo-opleiding, heeft u ervaring met het geven van groepsbehandelingen en heeft u enige kennis van borderline persoonlijkheidsstoornissen? Dan kunt u zich aanmelden voor onderstaande training.

 • 2 februari

  Jaarcongres LVB

  Reehorst, Ede, Nederland

  Complexe problematiek

 • 19 maart

  Jaarcongres De Viersprong Academy

  De Philharmonie, Haarlem, Nederland

  Vroeginterventie bij kinderen: hoe doen we dat? 

  De Viersprong organiseert haar Jaarlijks Congres rond het thema van Preventie en Vroege interventies in de ggz. De jeugd van vandaag is de hoop voor morgen. Maar gaat het wel goed met onze jeugd? Hoe moet het verder wanneer deze generatie volwassen wordt? Zijn ze kids@risk?
   

 • 13 oktober tot 15 oktober

  ISSPD

  -, Oslo, Noorwegen

  Save the Date!

  ISSPD Personality Disorder Congress in Oslo, Noorwegen. 

  Meer info volgt in de komende maanden, houd www.isspd2021.com in de gaten.